Varje år anordnar ekonomsektionen ett antal events.  Här kan du läsa mer om dem.

Förutom de återkommande händelserna så håller Ekonomsektionen på med mycket annat, är du intresserad av ett annat event?

Hör av dig till styrelsen på info@ekonomsektionen.se

 

EKAR

Varje år anordnar Ekonomsektionen ett stort arbetsmarknadsevent för alla ekonomer och fastighetsmäklare. Mässan pågår under en dag och då har alla företag som deltar möjlighet att mingla med studenter, berätta om sin verksamhet och knyta kontakter inför framtiden. EKAR är ett event som växer mer och mer varje år.
Vill ditt företag delta under EKAR? Maila näringslivsansvarig på arbetsmarknad@ekonomsektionen.se

SM i Ekonomi

Varje år håller vice ordförande tillsammans med sin projektgrupp i deltävlingen för SM i Ekonomi. De tävlande deltar i tävlingen i lag på tre personer och vinnarna i deltävlingen representerar skolan i den nationella tävlingen.
SM i Ekonomi är en mycket prestigefylld tävling som hålls på våren varje år.
För att anmäla dig till denna tävlingen maila viceordforande@ekonomsektionen.se

 

Öva redan nu inför SM i ekonomi 2016!

Deltävlingstenta från 2013

YRKE: ekonom

På våren hålls eventet YRKE: ekonom som är ett arbetsmarknadsevent där en hel dag ägnas åt föreläsningar och kontaktskapande med företagare. Detta är inge mässa utan en chans för näringslivet att träffa de mest ambisiösa studenterna och lära känna dem.
Vill ditt företag delta i YRKE:ekonom?
Kontakta näringslivsansvaig på arbetsmarknad@ekonomsektionen.se

Utdelning av Ekonomväskan

När skolan har startat delar Ekonomsektionen ut ekonomväskan till alla nya studenter som studerar ekonomi och till fastighetsmäklare.
Under eventet har studenterna möjlighet att möta sektionens huvudsamarbetspartners som är med och bidrar till väskan.

L.U.S.S.E

På hösten innan jul håller EK6 (det studiesociala utskottet) i årets stora fest för ekonomer. L.U.S.S.E står för Luelå Universitets Storslagna Sittning för Ekonomer, om det är något du inte får missa är det denna sittning som brukar vara helt fantastisk. På festen presenteras även den nya styrelsen för nästa verksamhetsår. 

Årliga aktieevents

Under året håller finansutskottet i flera olika aktieevents. Detta är en möjlighet för studenterna att möta arbetslivet och knyta kontakter inför framtiden. Det största av eventen är Börsrådet som hålls i november varje år. Under denna eftermiddag kommer representanter från storbankerna och pratar om sina tips på aktier. 

Beer Pong Tunering