Att engagera sig inom Ekonomsektionen är ett perfekt tillfälle att lära känna nya människor, knyta kontakter inför framtiden, utvecklas och uppleva saker du aldrig skulle upplevt annars. Du kommer inte att ångra dig! Vill du vara en del av Ekonomsektionen 2017 eller vet du någon öppen och driven person som kan driva sektionens arbete framåt? Nominera dig själv eller en duktig kandidat till ett utskott eller varför inte alla utskott!!

Vi söker just nu personer till
– Valvet
– Finansutskottet
– EK6
– Arbetsmarknadsutskottet

Intervjuer sker löpande! Skicka in din nominering/ansökan så fort som möjligt. Ansökan stänger när platserna är tillsatta.
Kom ihåg att ange kontaktuppgifter.

VALVET

Valvet är under ombyggnad och vi vill ha (& behöver) din hjälp!

Gillar du sena kvällar?
Hänger du på STUK?
Klär du i väst?

Stämmer detta in på dig?
Då vill vi att du är med och lanserar ekonomernas egna efterfestlokal!
Skicka din ansökan eller eventuella frågor till valvet@ekonomsektionen.se!

Finansutskottet

Känner du att du vill engagera dig i Ekonomsektionen? Tycker du att det är kul med aktier? Sparar du pengar? Vill du bli fett rik och cool som Leonardo DiCaprio i den där filmen om wall street? Om svaret är ja på alla dessa frågor borde du söka ekonomsektionens ”soon to be” rikaste utskott.

Vi söker dig som har ett stort intresse för aktier och sparande oavsett om du är värsta proffset eller är nyfiken och vill lära dig mer! Utskottet jobbar med olika aktierelaterade event som tillexempel Börsrådet och annat roligt som Yrke:Ekonom.

Skicka ansökningar till: finans@ekonomsektionen.se

EK6

Vi söker just nu två nya medlemmar i form av sköna, engagerade och roliga personer som diggar bra häng men som också är organiserad när det väl gäller.
Ek6, alltså vi, håller just nu på att planera ett fett antagningsevent så bara att söka blir kul i sig. SÅ, sök sök sök! Det blir fett!!

Hoppas vi ses!
Ansök på studiesocialt@ekonomsektionen.se

Arbetsmarknadsutskottet

Arbetsmarknadsutskottet är länken mellan studenterna och näringslivet. Utskottet består av idérika och drivna studenter som tillsammans arbetar för att skapa givande och värdefulla föreläsningar, workshops och mässor för studenterna på LTU. Exempel på event arbetsmarknadsutskottet anordnar: EKAR-mässan, mäklardagen, ekonomväskan, föreläsningar om bland annat CV, LinkedIn, nätverkande, retorik med mera.

Vad får man ut av att engagera sig i utskottet?
Förutom att knyta värdefulla kontakter med näringslivet, så kommer du även lära känna massor med andra engagerade studenter och förgylla din studietid genom att engagera dig och interagera med näringslivet! Du kommer även få värdefulla verktyg för att i framtiden kunna skapa, planera och genomföra projekt och evenemang.

Tycker du att detta låter intressant? Tveka inte att ansöka!

Ansök på arbetsmarknad@ekonomsektionen.se och märk ansökningen med ”Arbetsmarknadsutskott 2017”.