Ekonomsektionen arbetar mycket med att studenterna ska få så bra kontakt med näringslivet som möjligt. Detta gör vi genom olika föreläsningar, events och händelser där representanter från näringslivet är inbjudna.

Vill ni som företag komma i kontakt med våra medlemmar? Ska ni rekrytera? Vill ni marknadsföra ert företag genom våra kanaler? Vi på Ekonomsektionen erbjuder en rad möjligheter för företag och organisationer att komma i kontakt med våra medlemmar vid Luleå Tekniska Universitet. I dagsläget samarbetar Ekonomsektionen med några av de främsta företagen inom svenskt näringsliv, men är alltid öppna att skapa nya relationer med nya företag.
Vad Ekonomsektionen kan erbjuda ert företag:

  • Chansen att i en personlig miljö träffa våra medlemmar, där ni som företag själva bestämmer innehållet till projektet.
  • Var en av utställarna som under arbetsmarknadsdagen, EKAR får chansen att träffa studenter på Civilekonomprogrammet, Ekonomi kandidat, Internationell Ekonomie och Fastighetsmäklarprogrammet.
  • Företaget kan nå våra medlemmar genom Ekonomsektionens olika kanaler såsom; hemsidan, mailutskick, Facebook, Instagram, ekonomväskan m.m.

Är ni som företag intresserade av att starta ett samarbete med Ekonomsektionen?
Kontakta arbetsmarknadsansvarig eller vice arbetsmarknadsansvarig.